Forsendelse og levering

Levering

Levering er gratis hos Emma Louise™, og det vil det altid forblive. Mange af vores produkter bliver lavet specielt til dig med stor kærlighed, hvilket er en omhyggelig proces og betyder, at leveringen tager lidt længere tid end du sandsynligvis er vant til.

Specialfremstillede produkter: 14-25 arbejdsdage

Ikke specialfremstillede: Gennemsnitligt 5-14 arbejdsdage.

Hvis du ønsker at ændre noget ved din bestilling, bedes du venligst meddele os inden for 48 timer. Herefter kan vi desværre ikke foretage ændringer.

Forsinkelse

Vi gør alt, hvad vi kan for at levere din bestilling så hurtigt som muligt. Selvfølgelig kan det af og til ske, at en bestilling bliver forsinket. Hvis forsinkelsen varer længere end en uge, bedes du kontakte os.

Bemærk: De angivne leveringstider er kun skøn og ingen garanti. Leveringstiderne er angivet i arbejdsdage, hvilket betyder, at weekender ikke er inkluderet. Vi gør alt for at vores pakker når vores kunder så hurtigt som muligt, men bemærk, at pakker i visse tilfælde kan blive forsinkede.

Oprindelse

Vi vil gerne være åbne over for dig om oprindelsen af vores fantastiske produkter. Vores smykker bliver lavet uden for Europa, hvor håndværk og ekspertise inden for smykkefremstilling bliver værdsat.

Denne tilgang gør, at vi ikke kun kan garantere enestående kvalitet, men også tilbyde vores produkter til en mere overkommelig pris end mange konkurrenter.

Vi samarbejder tæt med pålidelige partnere for at sikre, at din bestilling bliver leveret sikkert til dig. Denne tilgang gør det muligt for os at tilbyde dig trendy og prisvenlige smykker. Når alle kreative trin er taget, bliver vores smukke produkter lavet med omhu og ekspertise i Kina, hvorfra de sendes direkte til dig.

Vi står fuldt ud bag kvaliteten af vores produkter og er overbeviste om, at du vil nyde holdbarheden og de smukke detaljer. Hvis du efter modtagelsen af din bestilling ombestemmer dig og ikke er tilfreds, tilbyder vi selvfølgelig en refusion.

Som et bevidst skridt for at kompensere for vores økologiske fodaftryk planter vi et træ for hver bestilling. På den måde bidrager vi til miljøgenopretningen og forsøger at neutralisere udslippet fra fjerntransport så meget som muligt.

Tak for din forståelse og tillid til os. Vi håber, at vores smykker vil supplere din stil og personlighed på en vidunderlig måde.