Returpolitik

Vi står bag vores produkter. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med Emma Louise produkt, garanterer vores returpolitik dig at returnere din ordre uden nogen grund inden for 30 dage efter modtagelse. Efter 30 dage kan vi ikke længere annullere din ordre.

Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden størrelse / version, kan du returnere din vare til os for en refusion, og derefter placere en ny ordre for at få varen efter eget valg. Vi refunderer pengene på den returnerede vare til dig.

Send os en e-mail, hvis du ønsker at returnere dine varer. Vi vil give dig de relevante portooplysninger. info@emmalouise.dk

Tilpassede Smykker

De fleste smykker fra Emma Louise er skræddersyede og har alle en unik karakter. Denne type produkt kan ikke returneres. Hvis der imidlertid er begået en fejl under produktionen af dit smykke, vil vi sammen finde en passende løsning. I dette tilfælde, eller for yderligere information om returnering, bedes du kontakte vores kundeservice via følgende e-mailadresse:

info@emmalouise.dk.

Angiv venligst din ordrenummer og vedhæft altid et billede af smykket, så vi kan hjælpe dig bedst muligt!

Refusionspolitik

Vær meget forsigtig, når du prøver produkter på, vil vi ikke være i stand til at arrangere en udveksling eller refusion for enhver vare returneret til os med mærker, pletter eller skader. Undersøg grundigt varer, så snart de er modtaget: da vi kun accepterer produkter, der returneres til os i deres oprindelige tilstand.

Hvis du modtager forkerte eller beskadigede produkter, sender vi dig et nyt produkt på vores bekostning. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes. Når du har returneret en vare til os, vil pengene blive returneret til den samme betalingsform, der bruges sammen med ordren.

For mere information, kan du tjekke vores vilkår og betingelser.