Om os

Emma Louise blev skabt ud fra ønsket om at give folk mulighed for at bevare deres minder og give dem mulighed for at have deres dyrebare øjeblikke med dem altid. Nogle oplevelser er ubeskrivelige, og derfor er smykker det ultimative medie til at fortælle din egen historie gennem et unikt udformet kunstværk. Med de fineste materialer og dygtige håndværkere skaber vi noget helt ekstraordinært.

Efter mange års erfaring lagde vi mærke til noget særligt – uanset om det er en ring indgraveret med navnene på dine kære, et vedhæng med din førstefødtes navn eller et personligt armbånd til eksamen. Vi så efterspørgslen efter eksklusive smykker, som folk stolt fortsætter med at bære. Noget særligt, der giver dig mulighed for at fortælle din historie på din egen måde.

Siden da har vi utrætteligt arbejdet på at skabe noget særpræget. Vi mener, at produktionsprocessen er lige så vigtig som grunden til, at folk bærer vores smykker. Luksus bør ikke være begrænset til en udvalgt gruppe af personer. Vores designs fås i forskellige størrelser og stilarter. Uanset om du leder efter den perfekte ring, halskæde eller et personligt stykke, har vi noget unikt til dig, som altid passer til enhver lejlighed.

Uforglemmelige og betydningsfulde smykker